English Dutch French Arabic German Italian Polish Portuguese Russian Spanish
(ISO : 9001-2008)
Agriimplements.com Huis Over ons Terugkoppeling Contacteer ons

over ons

Draaiend landbouwerWINDSOR is een van de regering erkende fabrikant en leverancier van Landbouw Machines en hun onderdelen. Produceren van wereldklasse agrarische werktuigen en landbouwmachines voor de Indiase en overzeese markten, Windsor gemaakte producten staan bekend om hun kwaliteit in verschillende regio's, landbouwtractor Werktuigen met NEUSHOORN merk zijn de meest gevraagde producten in Afrikaanse landen en zwaar Landbouw Uitrustingen met WINDSOR merk hebben een grote verkoop volume in de Europese landen. Onderdelen voor Landbouw apparatuur met waarheid van model en maten worden hier gemaakt in Windsor fabriek gevestigd in Gurgaon en in Noord-Indiase staat Punjab. Deze onderdelen zijn gericht op wonen, het productieproces en de kwaliteitscontrole wordt begeleid door het team van experts en ingenieurs, waar een enkele fout niet wordt verwaarloosd.

Bedrijf is gewijd aan hun cli?nt te dienen met het maken van de beste inspanningen te leveren van kwaliteitsproducten tegen concurrerende kosten, voor wat een ontwerp-en ontwikkelingsafdeling werkt verder aan nieuwe ontwerpen van boerderij apparatuur die kan worden geleverd tegen een lagere prijs met verwaarloosbare daling van de effici?ntie. Ook diverse landbouwwerktuigen die licht gewicht dan in conventionele werktuigen die gebruikt kunnen worden met minder aangedreven wielen wordt ontwikkeld.

Nu Windsor heeft zijn capaciteit om deze machines te produceren door dubbele toegenomen. In onze Grondfrees gebruiken we Italiaanse bladen die zijn gemaakt van 100% boriumstaal met betere snijvlak waardoor minder belasting op machines die leidt tot een lager brandstofverbruik en de levensduur van zaagblad en machine leven. Samen met Rotavator productie dezelfde plant is het delen van de productie van verend helmstok en starre frezen die worden gemaakt met behulp van hetzelfde materiaal en volgens.

schijf Blades zijn een van de meest verkochte producten van Windsor zo zijn de werktuigen met behulp van deze schijven nu. Onze schijf implementeren zoals Offset schijveneg, getrokken schijveneg, Paddy eggen, Tandem Eg, schijf Ploeg schijf Ridger worden geleverd aan overheidsinstanties in Afrikaanse en Zuid-Aziatische landen. Naast volledige werktuig schijf bladen zijn het delen van de Europese en Amerikaanse markt met de beste merken die daar beschikbaar, die ook voorstander is van onze kwaliteit.

Andere in de bodem en in het veld voorbereiding apparatuur zoals Sub Soiler, Scharenploeg , Land Leveler, graver gat post, Terracer Blade en mover worden geproduceerd in onze filialen in andere locaties. Sommige van special purpose apparatuur zoals gewas planten harvester en Oogsten van de aardappel Uitrustingen worden ook geproduceerd op bestelling
Draaiend landbouwer (Rotavator)
Landbouwer bebouwer
- voorjaar geladen landbouwer
- Stijve landbouwer
Schijven eg
- Compenseren Schijveneg
- Getrokken Compenseren Schijveneg (compact)
- Gemonteerd Compenseren Schijveneg
- Tandem Compenseren Schijveneg
- Paddy eg
Schijfploeg
Mouldboard ploeg
Ridger / Furrowers
- Tyne Ridger
- Schijf ridger single rij
- Schijf ridger twee rij
Laden leveler
- Zwaar plicht land leveler
- Laser land leveler
- Terracer mes
Sub Soiler
Post gat digger
maaier
- Verzorgen maaier
- zuigercompressoren voeder maaier
Draaiend vechtjas
Gewas aanplant oogster
Aardappel oogster
Reserve onderdelen
2
agrarische apparatuur stalen schijf messen landbouwmachines
Windsor agrarische apparatuur zijn ontworpen om te presteren in verschilden bodemgesteldheid om zaaibedden economisch bereiden.
meer.....
Onze geboren staal en koolstofstaal schijf bladen gaan veel langer mee dan gewone schijf messen. En werkt op de harde bodem effici?nter met langdurige randen.
meer.....
Dikke metalen platen en bars zijn gezamenlijk met argon lassen en hoge treksterkte bevestigingsmiddelen voor apparatuur meer rigide en stevig te maken.
meer.....
huis | over ons |Aanvraag | E-mail | Contacteer ons
Auteursrechten agriimplements.com 2015-2016. Alle rechten voorbehouden