English Dutch French Arabic German Italian Polish Portuguese Russian Spanish
(ISO : 9001-2008)
Agriimplements.com Huis Over ons Terugkoppeling Contacteer ons

Landbouw voorzieningen fabricant

Landbouw voorzieningen fabricantWINDSOR is een van de regering erkende fabrikant en leverancier van Landbouw en hun sparen onderdelen. draaiend landbouwer Leverancier uit India produceren van wereldklasse landbouwwerktuigen en landbouwmachines voor de Indiase en overzeese markten, Windsor gemaakte producten staan ??bekend om hun kwaliteit in verschillende regio's, landbouw trekker Werktuigen met NEUSHOORN merk zijn de meest gevraagde producten in Afrikaanse landen en zware landbouw apparatuur met WINDSOR merk zijn het hebben van een grote verkoop volume in de Europese landen.

Onderdelen voor Landbouw apparatuur met waarheid van model en maten worden hier gemaakt in Windsor fabriek gevestigd in Gurgaon en in Noord-Indiase staat Punjab. Deze onderdelen zijn gericht op wonen, het productieproces en de kwaliteitscontrole wordt begeleid door het team van deskundigen en ingenieurs, waar een enkele fout niet wordt verwaarloosd. Bedrijf is gewijd aan hun cli?nt te dienen met het maken van de beste inspanningen te leveren van kwaliteitsproducten tegen concurrerende kosten, voor wat een ontwerp-en ontwikkelingsafdeling werkt verder aan nieuwe ontwerpen van Farm Uitrustingen die kan worden geleverd tegen een lagere prijs met verwaarloosbare daling van de effici?ntie. Ook diverse landbouwwerktuigen die licht gewicht dan in conventionele werktuigen die gebruikt kunnen worden met minder aangedreven wielen wordt ontwikkeld. Producent en exporteur die zich bezighouden met of agrarisch Machines en hun onderdelen.

Draaiend landbouwer (Rotavator)
Landbouwer bebouwer
- voorjaar geladen landbouwer
- Stijve landbouwer
Schijven eg
- Compenseren Schijveneg
- Getrokken Compenseren Schijveneg (compact)
- Gemonteerd Compenseren Schijveneg
- Tandem Compenseren Schijveneg
- Paddy eg
Schijfploeg
Mouldboard ploeg
Ridger / Furrowers
- Tyne Ridger
- Schijf ridger single rij
- Schijf ridger twee rij
Laden leveler
- Zwaar plicht land leveler
- Laser land leveler
- Terracer mes
Sub Soiler
Post gat digger
maaier
- Verzorgen maaier
- zuigercompressoren voeder maaier
Draaiend vechtjas
Gewas aanplant oogster
Aardappel oogster
Reserve onderdelen
2
agrarische apparatuur stalen schijf messen landbouwmachines
Windsor agrarische apparatuur zijn ontworpen om te presteren in verschilden bodemgesteldheid om zaaibedden economisch bereiden.
meer.....
Onze geboren staal en koolstofstaal schijf bladen gaan veel langer mee dan gewone schijf messen. En werkt op de harde bodem effici?nter met langdurige randen.
meer.....
Dikke metalen platen en bars zijn gezamenlijk met argon lassen en hoge treksterkte bevestigingsmiddelen voor apparatuur meer rigide en stevig te maken.
meer.....
huis | over ons |Aanvraag | E-mail | Contacteer ons
Auteursrechten agriimplements.com 2015-2016. Alle rechten voorbehouden